Voetjebal

Bij Voetjebal maken kleuters en peuters voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een voetbal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk ligt op spel en plezier.
 
Voetjebal is nog veel meer dan een voetballend speelconcept. Basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de trainingen aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Al het Voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, skill ballen maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren.

Inschrijven & proefles

Inschrijven (voor een Voetjebal proefles) gaat via het inschrijfformulier op de website. Wij zullen jullie vervolgens zo snel mogelijk uitnodigen voor de proefles. Als de les is bevallen en je hebt aangegeven door te willen gaan met Voetjebal, dan zullen wij het lidmaatschap voor het gehele seizoen activeren. Vindt jouw kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis. Inschrijven kunt u hier doen. 

Bij een teveel aan inschrijvingen maken wij gebruik van een wachtlijst. Mochten wij je moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om je alsnog een plek bij Voetjebal te bezorgen!

Opzeggen

Opzeggen van het Voetjebal lidmaatschap dient schriftelijk gedaan te worden. Hierbij hanteren wij een maand opzegtermijn. De opzegging moet voor aanvang van de nieuwe maand binnen zijn via voetjebalrijnmond@gmail.com om nog tijdig verwerkt te kunnen worden. Wij zullen het aflopende lidmaatschap dan schriftelijk bevestigen.
Tel: 0624471407 | 0621100203
Smalle Havenstraat 16
3131 BS Vlaardingen 
 
Voetjebalrijnmond@gmail.com 
Terug naar boven