Jeugdfonds sport&cultuur

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 
Wil je jouw kind bij ons laten sporten, maar heeft u daarvoor niet de financiële middelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt deelname wél mogelijk. 

Voor wie?

Het Jeugdfonds Sport is voor kinderen van 2 t/m 17 jaar uit regio Rijnmond. Om in aanmerking te komen is het gezinsinkomen maximaal €1500,- netto voor een alleenstaande ouder en €1700,- netto voor een echtpaar.
Je kan dan één keer per jaar een bijdrage van maximaal € 225,- per kind aanvragen. Je kind kan dan één jaar sporten bij één aanbieder. 

Hoe kan ik een aanvraag doen?

Een aanvraag kan alleen worden gedaan door een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding, begeleiding of scholing van je kind. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker of de gymdocent op school. Je kan dus niet zelf een aanvraag indienen.

Hoe werkt het?

STAP 1
Vraag ons na de proefles om het inschrijfformulier van het Jeugdfonds Sport.


STAP 2
Ga met het inschrijfformulier naar Huis van de wijk Mozaïek, het Centrum Jeugd en Gezin of de basisschool en vraag wie de intermediair is voor het Jeugdfonds Sport.


STAP 3
In overleg met jou doet de intermediair een online aanvraag.
Binnen drie weken krijg je van de intermediair reactie of je kind via het Jeugdfonds Sport kan meedoen aan Voetjebal.


STAP 4
Je kan je kind nu definitief aanmelden voor Voetjebal via een email. Het Jeugdfonds Sport betaalt het lesgeld direct aan Voetjebal. Je ontvangt zelf geen geld.
Voor meer informatie kijk op: www.jeugdfondsrotterdam.nl
Wij kunnen opweg helpen bij het aanvragen en/of in contact brengen met een intermediar. 
Tel: 0624471407 | 0621100203
Smalle Havenstraat 16
3131 BS Vlaardingen 
 
Voetjebalrijnmond@gmail.com 
Terug naar boven