Methode & Spelregels

Lessen 

Een Voetjebal Rijnmond seizoen bestaat uit 30 lessen. De lessen worden wekelijks verzorgd met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. De gehele planning kunt u terug vinden onder het kopje kalender lesdata 2017-2018
Een Voetjebal les duurt 45 min en de lessen worden op verschillende locaties op zaterdag of zondagochtend gegeven. De verschillende locaties kunt u bij locatie & tijden vinden. 

Inschrijven & proefles

U schrijft uw kind in voor het gehele seizoen.
Ten aanzien van een proefles hanteren wij het volgende. Je schrijft je kind in via het inschrijfformulier op de website. Vindt je kind de eerste (proef)les leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie. Vindt je kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis. Inschrijven kunt u hier doen. 

Bij een teveel aan inschrijvingen maken wij gebruik van een wachtlijst. Mochten wij je moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om je alsnog een plek bij Voetjebal te bezorgen! 

Opzeggen

Opzeggen van het Voetjebal lidmaatschap dient schriftelijk gedaan te worden. Hierbij hanteren wij een maand opzegtermijn. De opzegging moet voor aanvang van de nieuwe maand binnen zijn via voetjebalrijnmond@gmail.com om nog tijdig verwerkt te kunnen worden. U krijgt een schriftelijke bevestiging van het aflopende lidmaatschap.
Tel: 0624471407 | 0621100203
Smalle Havenstraat 16
3131 BS Vlaardingen 
 
Voetjebalrijnmond@gmail.com 
Terug naar boven