Methode & Spelregels

Methode

Voetjebal is het enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.
 

Maar Voetjebal is nog veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden van het kind worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het Voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, skill ballen, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren.
 

Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben!

Spelregels

Een Voetjebal Rijnmond seizoen bestaat uit 30 lessen. Deze starten in augustus en lopen t/m juni. De lessen worden wekelijks verzorgd op de zaterdagochtend met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. De gehele planning kunt u terug vinden onder het kopje 'Activiteiten'. 

U schrijft uw kind in voor het gehele seizoen. Ten aanzien van een proefles hanteren wij het volgende, je schrijft je kind in via de website. Vindt je kind de eerste (proef)les leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie. Vindt je kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis. 

Bij een teveel aan inschrijvingen maken wij gebruik van een wachtlijst. Mochten wij je moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om je alsnog een plek bij Voetjebal te bezorgen! 

Opzeggen van het Voetjebal lidmaatschap dient schriftelijk gedaan te worden. Hierbij hanteren wij een maand opzegtermijn. De opzegging moet voor aanvang van de nieuwe maand binnen zijn via voetjebalrijnmond@gmail.com om nog tijdig verwerkt te kunnen worden. U krijgt een schriftelijke bevestiging van het aflopende lidmaatschap.
Nieuwsbrief
*
Terug naar boven